ForsideBaggrundBehandlingUndersøgelserSupervisionHenvisningPriserKontaktLinks

Priser

Da jeg modtager klienter med og uden henvisning fra egen læge, og dermed med og uden tilskud - varierer mine priser en del.

Jeg skal gøre opmærksom på, at jeg kun i min klinik i Greve modtager klienter med henvisning fra egen læge og dermed tilskud fra Den Offentlige Sygesikring. På klinikken i Greve har jeg p.t. 3 måneders ventetid.

På min klinik i Holbæk kan du få de samme ydelser men altså uden tilskud fra Den Offentlige Sygesikring. Kommunale tilskud og tilskud fra sundhedsforsikringer kan dog bruges på begge klinikker. På klinikken i Holbæk har jeg ingen ventetid.

Den mest eksakte pris får du ved at rette henvendelse til mig, så vi sammen kan afgøre, hvilket forløb du har behov for. 

Med tilskud fra Den Offentlige Sygesikring

Prisen for en samtale med tilskud fra Den Offentlige Sygesikring reguleres 2 x om året, henholdsvis den 1.april og den 1.oktober. En henvisning giver adgang til i alt 12 samtaler, medmindre du er henvist på baggrund af depression. 

Pr. 1.4.2014 koster første samtale individuelt mellemkr. 383,00 - 386,00 i egenbetaling og de efterfølgende max. 11 samtaler koster så kr. 319,00 - 322,00 pr. gang.  

Priserne varierer så om man er 2 eller flere (par; familier; grupper) i samtalerne og der er også særlige takster for samtaler med børn under 16 år med ledsagende forældre. 

En samlet oversigt over de til enhver tid gældende takster kan findes på www.dp.dk under takster og honorarer.  

Uden tilskud fra Den Offentlige Sygesikring 

Individuelle samtaler koster kr. 1.015,00 (45 minutter).

Parsamtaler koster kr. 1.850,00 pr. gang. (90 minutter)

Supervision koster kr.1.200,00 pr. konsultation (60 minutter).

Køretid afregnes til konsultationstakst. 

Gruppeforløb afregnes efter gruppens størrelse og ud fra om der ydes tilskud eller ej. 

Afbud - udeblivelser

Eftersom vi oftest vil have lavet en række aftaler sammen om forløbet i din behandling, så kan vi begge komme ud for at skulle søge aftalerne ændret eller aflyst. Hvis jeg får behov for at ændre i vores aftaler, vil du få besked i god tid og får du behov for at ændre noget, kan du gøre så helt frem til dagen før din aftalte tid - inden kl. 18:00 - uden økonomiske omkostninger. 

Afbud senere end dagen før kl. 18:00 eller udeblivelse fra aftalt konsultation afregnes dog med fuld egenbetaling/ fuld takst.

Jyskweb: Webdesign & CMS