ForsideBaggrundBehandlingIndividuelle samtalerAngst og OCD - EksponeringParsamtalerFamilie- og gruppesamtalerSamtaler med børnUndersøgelserSupervisionHenvisningPriserKontaktLinksPrivatlivs-politik

 

Familie- og gruppesamtaler

Familiesamtaler

Disse samtaler kan komme i stand på mange måder; det kan være en samboende kernefamilie, som selv vælger at søge enkelte konflikter dem imellem belyst og bearbejdet i samarbejde med en psykolog.

 

Det kan også være kommet i stand efter indledende samtaler med et barn i lav trivsel; hvor det så viser sig nødvendigt at involvere hele eller dele af den samlede familie; uanset om de er samboende eller ej. Børn og unge som vokser op i familier ramt af en eller flere skilsmisser og sammenbragte relationer, har somme tider behov for at skabe udviklende dialoger med deres biologiske forældre om aktuelle konflikter.

 

Møder og samtaler struktureres efter behov og efter aftale; principielt er der ikke noget - der ikke kan lade sig gøre med hensyn til relevante familiemedlemmers deltagelse i sådanne samtaler og møder.

Jyskweb: Webdesign & CMS