ForsideBaggrundBehandlingUndersøgelserSupervisionPsykologerPædagogerPlejefamilierHenvisningPriserKontaktLinksPrivatlivs-politik

Supervision ydes ligeledes for plejefamiler ansat af kommunale forvaltninger til at varetage omsorgs- og udviklingsopgaver for børn og unge anbragt udenfor eget hjem.

 

Supervisionen kan planlægges til at foregå på klinikken eller i plejehjemmet alt efter behov og aftale med henvisende /anbringende kommune.

Plejefamilier

Supervision af plejeforældre

På baggrund af mine erfaringer i arbejdet med plejebørn og plejefamilier, har jeg naturligt fastholdt en interesse for dette felt. Jeg har derfor også fastholdt et tilbud om at yde plejeforældre psykologisk supervision.

I plejeforholdet indgår flere aktører end blot barnet - børnene og plejeforældrene. De biologiske forældre, det kommunale omsorgssystem; pædagoger; lærere; behandlere med videre udgør et endog meget kompleks net at relationer og selv den "dygtigste" plejefamilie har behov for rum til at samle indtryk og udtryk samt reflektere og kommunikere frit.  

Ofte er det kommunerne eller plejehjemsforeningerne der henviser en plejefamilie til psykologisk supervision, men familierne kan naturligvis også selv henvende sig.

Jyskweb: Webdesign & CMS